I forbindelse med sommerkanaliseringerne 2017 blev dette givet lavet:

Fra Maria Magdalena:

”Min kære.
Jeg byder ind med smuk ros, vidunderlige blomster, kærlig sang og blide kærtegn, for det fortjener du. Du har arbejdet trofast i en række år, bevidst og ikke-bevidst, og alt er så fint på den måde.

Jeg rækker dig mine hænder (viser,  at hun rækker hænderne frem med håndfladen opad, og at der, hvor hænderne samles,  ligger en smuk lyserød rose-blomst), ræk du også dine til mig.
Jeg rækker kærlighed, trofasthed, blidhed og skønhed mod dig, og jeg ved du rækker det samme til mig. Det kan ikke være anderledes.

Min kære,

Lad mig fortælle dig om en drøm.
Du drømmer, som andre rejsende, om ro og kærlighed. Om lise. Om værdighed. Om fuldkommenhed. Og min kære, dette er ikke blot en drøm, men også en erindring. Det er jo der, hvor du kommer fra. Vid det bare.  Ved at huske dit sande ophav kommer du lettere tilbage, vid det. Og rejsen kan synes uendelig, men handler blot om en  unification: vi skal blive et. Vi er allerede et.

Betragt blot dette som en sprød og let drøm, som du også en dag vågner op fra.

Jeg vil give dig mit besyv:
Kære vi arbejder meget i drømme, vi ser dine tanker der, vi ser dine håb.
Videnskaben har et særligt indblik i drømme, men at det ganske er en virkelighed for sig selv, indses ikke.
Mange rejser i deres drømme.
Mange besidder døre til virkeligheder der.
Det er placeret i drømmene, fordi dette sted er sikkert og ganske individuelt.

Jeg ved, at du vil genkende dette: Til tider har du steder i drømme, hvor du – i drømmen – ved at du har været før. Ligeledes husker det det straks efter drømmen, men ellers er det væk fra din erindring – til næste gang.
Vi har tilladet jer, at have disse oplevelser for at give erindringer tilbage til jer.

Nogle af disse steder der opleves kan være ganske vidunderlige, men nogen er også angstfyldte eller bekymrende.

Betragt det således:
I dit univers er der døre til andre universer. Nogle af disse døre står ganske åbne i bestemte tidsrum – måske for at hjælpe og støtte dig med afvikling af problemstillinger – måske for a guide din fortsatte rejse.

Vid,  at vi – iblandet dine drømmebilleder og scenarier – har indført symboler og symbolikker.
De er at betragte som den rejsendes vejskilte:  man kan først komme rigtigt videre, når tegnet er forstået. Dette er en modenhedsproces, en klargøringsproces.

Jeg ved, at mange præcis i disse år ikke husker særlig meget fra drømmene, men det er fordi søvnen, der er givet nu, er på et andet niveau, for hjernen renses for ”smuds” og tunge sager for at give plads til det, som er repræsenterende den vej, du går på.

Min kære,

Dette er mine ord givet til dig og dine fæller.

Rejs vel.

Jeg er i målet, og ligeledes er du.”