Øvelser og kanaliseringer givet siden 2012 i Facebookgkruppen “Marias Skare”, hvor du er velkommen. De placeres nu også her, og er “evigtgyldige” på mange måder: du møder disse ord, når tiden er den rette.

Siden 2013 er månedlige kanaliserede ord i forbindelse med evt.meditation, hvor vi mødes i hjertet, ligeledes delt på facebook og på hjemmesiden.
Du finder tekster fra 2013 og 2014 her. Og de nyere  tekster fra 2015 her.

Tak fordi du læser med.

 1. Velkommen og din start
 2. Jeg takker dig
 3. I er kaldet (06.04.2012)
 4. Øvelse og tekst  : “Elevatoren” og at kommunikere fra hjertet. (09.04.2012)
 5. Lys med dit hjerte (10.04.2012)
 6. Øvelse og tekst : “jeg taler også til dig” (07.05.2012)
 7. øvelse og tekst: “Jeg er kærlighed” (19.05.2012)
 8. Øvelse: En meditativ stund (09.06.2012)
 9. Gå i mit lys . Kanalisering (15.09.2012)
 10. Maria om tiden netop nu. Kanalisering.  (29.11.2012)
 11. Maria om dagen idag: 12-12-2012

 

mellemrum

 

 1. Velkommen og din start. (30.03.2012)

Velkommen til “Marias Skare”. Marias Skare består af de der i denne tid arbejder med Jomfru Maria, omkring kærlighedsenergien -og det at åbne hjerter : først og fremmest sit eget.

Det kan være en “svær fornøjelse” at åbne sit hjerte, da det jo har ligget godt beskyttet bag muskler, ribben og ønsker om at passe på os selv.

Vi har ofte måttet lukke det helt eller delvist for at beskytte os selv på flere måder. Tiden er nu inde til at vi sammen åbner vores hjerter ….

Maria gav denne øvelse til mig til at starte med, og det er den jeg vil bede dig udføre for dig selv. I starten blot nogle minutter om dagen.

Det vil medføre en anden tilstand i din krop, og du vil kunne opleve både fysiske og følelsesmæssige forandringer og måske “modstand” på det.Øvelsen går ud på at trække vejret IND GENNEM DET NYE HJERTE, som er placeret lidt højere end det fysiske hjerte.Når du trækker vejret ind, så tænk på Maria, og tænke på den kærlighed hun repræsenterer.Gruppen her på facebook er I velkomne til at bruge til at dele egne følelser, erfaringer, kanaliserede input i også.Det jeg får fra Maria der er øvelser og kanaliseringer til gruppen vil blive placeret under Dokumenter.

Knus Gitte

 

mellemrum

 

2. Jeg takker dig (30.03.2012)

Maria: “Min kære ven, min kære sjæl, kære du

Jeg glæder mig over at du vil tage min hånd og sammen med mig arbejde for det, som ligger os begge så nært.

Jeg glæder mig over, at du har mærket, at jeg bad om også din hjælp og din assistance. Sammen er vi bedst.

Jeg glæder mig over, at du i dit liv stillede spørgsmålstegn, og bad  om, at universet måtte åbne sig for dig, således at jeg kunne træde ind i dette rum sammen  med dig.

Det er er først nå hjælpen ønskes,  at den virkelig kan gives.

Jeg takker dig”.

Maria

 

mellemrum

 

3 I er kaldet (06.04.2012)

I er kaldet.

”Det er i dag en fest. En fest dag. Jeg glæder mig over (samler hænderne foran brystet), hvor mange af jer der er lydhøre i denne tid. Jeg har ”ringet med klokker” hos flere af jer,  og jeg ved at jeres ører har fanget disse lyde.

Vi har kommunikeret, hver og en, igennem længere tid, og jeg har vist jer billeder for jeres indre blik og jeg har kysset jeres kinder de tider, hvor det har været hårdt.

Jeg ved og jeg ser, at I alle rummer nogle af de samme sorger. I har fællesnævnere her som er større end I ved af. Samme fællesnævner er også, at I alle har bedt om hjælp til at komme videre og I har også alle ønsket den forvandling, der nu i disse år sker.

I er kaldet – og I kaldte også selv.

Vid for nu, at opgaven består i at erkende sandt, hvem I er.

Det er vigtigt, at I erkender jeres eget smukke lys, jeres indre gudsstråle,  som fremover skal skinne så smukt og medvirke til, at andres lys får en flamme, det kan tændes ved.  Dette er tiden, I drømte om. Dette er tiden I bad om at være til stede i.  Det er nu, at de store miraklerne sker – og dette ønskede I at være en del af.  De sande mirakler sker, når hjerterne åbner sig og det erkendes, hvem man er: Engudsståle  blandt gudsstråler.

Min søde ven. Min skønne veninde. Min partner i Lyset: Jeg takker dig for, at du medvirker. Jeg takker dig for at du vil vise, hvem du er. Hav ikke præstationsangst. Jeg be’r dig ikke skifte klæder. Jeg be’r dig ikke om at  ændre job. Jeg be’r dig ikke stå med faner. Jeg be’r dig blot om at mærke det, som du bærer i dit hjerte, og lade det fylde, hvor det føles rigtigt og trygt.

Jeg vil angive øvelser, du kan bruge i møder med mennesker og metoder du kan beskytte dig med, hvis det føles nødvendigt for dig. Mest af alt,så vid, at jeg er ved din side altid – og har været det længe.

I har alle mærket min nærhed, men ikke alle har vidst at det var mig. Jeg vil fremover kommunikere renere og lettere til hver enkelt af jer, blot fordi I nu – igen – siger ja, til vores arbejde sammen.

Jeg takker dig fra mit hjerte.”

 

mellemrum

 

 4   Øvelse og tekst  : “Elevatoren” og at kommunikere fra hjertet. (09.04.2012)

Maria:

” Kære Ven. Kære veninde.  Jeg vil nu dele med dig, hvordan en enkelt øvelse kan hjælpe til atforstå, hvorfra ”mennesket” virker og fungerer.

Mennesket er opdraget til at tro, at det væsentlige foregår fra hjernen, fra det mentale. Du, som medlem af ”Marias Skare” ved i dit indre, at hjertet betyder meget – måske meget mere. Men hvordan gør du det til en vane at bruge hjertet i alt, hvad du gør?

Et skridt er at vide, at nå du taler og kommunikerer at så kan du gøre det fra hjernen, eller du kan gøre det fra hjertet.  Dette er et valg.

Du ved, at hvis nogen spørger dig om, hvad du har på din kind, at så fornemmer du hurtigt, om noget sidder på din kind eller ej. Hvis jeg nu spørger dig, hvordan dit venstre knæ har det, hvad sker der så?

 

Hvis jeg spørger dig, hvordan højre balle har det?

Hvis jeg spørger dig, hvordan det mærkes i din mave?

I dit hjerte?

I din hals?

I din pande?

10 cm over dt hoved?

Forstår du, at du kan flytte opmærksomheden og bevidstheden rundt?

Øvelsen nu er, at du, når du kommunikerer med andre (og med dig selv)  flytter opmærksomheden til hjertet først.

Land der.

Hvil et øjeblik.

Og tal så.

Vurder ikke hvert ord. Lad ordenekomme fra hjertet. Når du arbejder herfra arbejder du i ”Hjerte-rummet” og alt vil være anderledes.  Det betyder ikke, at du ikke kan bruge din hjerne, men den vi bu blot være sekundær i stedet for primær.

 

Når jeg kommunikerer til dig, min ven, min veninde, så kommunikerer jeg altid via hjertet – dette ved du.

Denne øvelse giver jeg dig – fra mit hjerte til dit.”

 

mellemrum

 5 Lys med dit hjerte (10.04.2012)

10.04.2012

 

Maria :

”Jeg ved at flere af jer overvejer, hvordan i bedst kan ”Redde Verden”. Kære venner , kære veninder, jeg vil bede jer alle se dybt i jeres smukke hjerter og tage det ind som jeg her fortæller:

 

Dit hjerte er smukt, og forandringen starter altid der: I dit eget hjerte. Dit hjerte er allerede smukt åbent og lyst, og øvelser vil jeg give dig, der kan nære og beskytte det lys der bor der og støtte det i at vokse endnu mere.

Verden skal ikke reddes … andet end ved at du lyser på den med dit hjerte.Situationer vil komme i din hverdag, hvor du blot skal arbejde fra dit hjerte. Ingen specielle ord er nødvendige.  Ingen specielle gerninger er nødvendige. Blot skal du vide at dit hjerte skinner og lyser – brug det.

Situationer vil blive bragt til dig – du skal ikke opsøge noget aktivt.

Mennesker vil komme til dig – du behøver ikke kigge

Ord vil komme til dig i dit sind  – del dem når det føles rigtigt.”

Maria

 

mellemrum

 6 Øvelse og tekst : “jeg taler også til dig” (07.05.2012)

Maria :

”Jeg be’r hver enkelt om at have tillid. Jeg ved at I allehar båret sorg. Jeg ved at I alle har  ar der heler op. Jeg ved I alle er dygtige ogkompetente og strålende.  Utålmodige er i også.  Intet kan ske sandt og helt før eget hjerte er helet op.

 

I dag vil jeg give jer øvelsen om at modtage kærlighed fra mit hjerte til dit:

Jeg vil bede om, at du blot et minut hver dag sætter dig i stilhed og mærker at mit hjerte skinner og lyser på dit.

Jeg vil bede om at du åbner dit hjerte således,  at fortidens ar kan lyses på, og hele.

Jeg vil bede om, at du åbner dit hjerte, så fremtidens vej kan bringes derind.

Jeg vil bede om,  at du i dag tager din egen hånd og mærker om dit inderste inde elsker dig selv, som jeg elsker dig.

Jeg vil bede om, at du tager din næstes hånd, og mærker om du elsker denne næste som jeg elsker dig: højt, meget, uigenkaldeligt, fuldt.

 

Kærlighedens cirkler starter i det indre og breder sig som ringe i vandet, ligesom når du kaster en sten ud i stille vand.  Dit ”vand” (dit hjerte)  har været stille men hungrende efter det du kom her for, så lad dette arbejde fylde mere.

 

Min ven, min veninde, min partner i lyset – jeg be’r blot om,at du mærker det smukke, som du bærer i dig. At du mærker dit hjertes lys, at du står ved det, du mærker og lader det fylde dig, også selv om det vil give dønninger, som alle sten der kastes ud i stille vand gør. Krusningerne er sunde og viser liv og ændringer.

 

Til dig der spurte fra dit hjerte om det vil lykkes, vil jeg sige dig et ja.

Til dig der spurgte fra dit hjerte, om din gerning blev set, vi jeg sige ja.

Til dig der spurgte, om du er på rette vej, vil jeg sige et  stort ja.

Til dig, der græd,  da du åbnede dit hjerte vil jeg sige, at tårerne blot rimer med det tunge du gav slip på.

Til dig, der bad om,  at du ville modtaget et tegn, vil jeg be’ om at du ser i postkassen de næste dage.

Og til dig der undrer dig over, hvorfra ordene kommer, vi jeg sige. Ingen ord gives som ikke også du kan høre, jeg taler også til dig.

I kærlighed.”

Maria

 

mellemrum

 7 øvelse og tekst: “Jeg er kærlighed” (19.05.2012)

 

Maria

”Min ven, min kære, min samarbejdspartner i lyset.  Jeg ved,  at du har set mere med dit hjerte det senere stykke tid end før, men rejsen er der stadig. Jeg vil be’ dig om at lave endnu en øvelse med mig og lave den ofte: Hver gang du føler,  at du har et øjeblik så mærk efter om ikke øvelsen kan få lov til at fylde i dig.

Øvelsen er blot,  at du for dig selv siger ”Jeg er kærlighed”.

……. for det er det er det du er mit barn. Intet andet.  Intet andet kan du være end det.

Sommeren vil bringe dig nye forventninger og nye tanker og ganske nye spontaniteter vil komme forbi dig. Du vil få lyst til at se anderledes på det der sker, og du vil få lyst til at udfylde dig selv så ganske anderledes. Følg den lyst min ven, for det er den rette vej. Intet skal væreproblematisk og svært. Latter-rigt bør det være. Ukompliceret …….. kærligt.

I lys min ven. I lys. ”

 

mellemrum

8 Øvelse: En meditativ stund (09.06.2012)

Fra Maria

“Min kære   Min datter. Min søn. Min følgende ikærlighedens stråler.  Jeg bad dig om at øve dig med ”Jeg er kærlighed”  – at bruge disse ord nogle gange om dagen.

Jeg vil nu byde dig at bruge næste samme ord men i en lidt anden form.

For tid tilbage bad jeg om at du træk vejret ind igennem dit hjerte.

Så bad jeg for nylig om at du brugte ordene ”jeg er kærlighed” og nu vil jeg byde dig at sætte disse to sammen og lave en meditationsstund, hvor du med dinv ejrtrækning bringer dig selv ro og lease og samtidig forhøjer hjerte-arbejdetpå en rolig facon..

———————————————–

Mit eksempel er, at du gør således:

 

Find dig et stille sted: en stol, en seng, et gulv, hvor du nu føler dig godt tilpas.

Placer dig så du har det godt, og hviler fint. Tænk ikke på arme, ben ,ryg, ”kloge stillinger” – men placer dig så du er afslappet og hardet dejligt og hviler godt.

Træk så vejret dybt dybt ind. Sigt efter, at den luft du trækker ind kommer ned dybt i lungerne  -stille og roligt – sigt efter din navle. Træk ind stille og roligt og når du har gjort det så hold vejret lidt

Og ånd så ud.  Nej, dubehøver ikke tælle, lad det gå af sig selv. Alt er rigtigt.

Når du har åndet ud, så hvil et øjeblik før du trækkervejret ind igen.

Gør dette nogle gange til det føles rart og naturligt.

Gør derefter det at du sætter ordet ”Kærlighed” på dini ndtrækning af luft og forsæt blot øvelsen herefter. Brug nogle minutter –måske 5  – og d et er alt.

 

I kærlighed min ven. I kærlighed. ”

(Hun viser at hun holder hænderne foran sit hjerte, som en form for halvåben skål,  og puster  deri nd og at noget der ligner en blanding mellem sommerfugle og rosenblande ”blafrer” ud mod os, der er modtagere. )

mellemrum

 

 9  Gå i mit lys . Kanalisering (15.09.2012)

15.09.2012

Maria:

“Til I, der lytter …

Til I , de ser …

Til I,  de er åbne …

 

Vid, mine døtre og mine sønner, at meget går jeres vej. Jeg ser jeres åbenhed som strålende fakler i jeres hjerter.

 

Jeg ser jeres modtagelighed som vinkurve, der venter på vinens druer, der skal gøres smuk vin af.Jeg ser jeres lyt-barhed som et centrum i jeres hjerter og sind, der vibrerer og længes mod det, der kommer.

Mine børn …  mine samarbejdspartnere …  mine venner …. Det er det I er. Vid,  at vi er sammen om at løfte kærlighedsenergien. Vi er sammen om at gøre den vej bredere, som så mange skal gå ad, men som nogle gange er ganske snæver at balancere hen ad.

Vi er støttende og hjælpende i forhold til hinanden. Vi er samarbejdende.Vi – jeg – rådgiver og guider jer og I lader jer lede, når det føles rigtigt. Er noget smukkere eller mere dyrebart ?

Det har været en sæson med hjerte-mish-mash for mange af jer og dette er ikke drevet over endnu. Det er ved sondering i det gamle og iboende, at det nye kan vokse frem. Kan gro.

Jeg er Maria, og jeg stråler min kærlighed til jer, således at I kan stråle det videre med det hjerte I så smukt, hver og en, besidder. Jeg ser det som værende noget, der ligner diamant-skin  …  det er svært at sætte ord på det, der ikke findes ord for, det er det, der gør det nødvendigt at opfinde og sammensætte allerede kendte ord på en anden måde.

 

I funkler som gyldent guld, på hver jeres måde og I skinner fra jeres hjerter som projektører og diamant-skin.  Så har I det billede jeg ser for mig, når jeg betragter jer.

Flere af jer har modtaget tegn i den sidste tid på, atf ølgeskabet med mig er rigtigt. Mærk indad på det og vid blot, at det er sandt.

Flere af jer har sendt mig sætninger, ord og billeder, og mine sande børn og kære væsner: jeg har svaret på jeres spørgsmål.  Grib svaret fra hjertet, vid det er der.  Selv når man føler sig u-set eller ikke-set så er man set af mig. Jeg er der.  Jeg ser dine tårer.  Jeg ser dine smil.  Jeg ser dit væsen.  Jeg ser dit skin.  Jeg ser din indre diamant. Jeg ser dig!

(Laver en bevægelse fra hendes hjerte og udad ) ….. Jeg sender dig min kærlighed og min støtte og min store tro på dig.

Din ked-af-det-hed kan være forståelig, når den dukker op. Tårer er sjælens perler og lindrende på mange måder. Mennesket vil forklare det med hormonsystemer og påvirkninger, men tårer renser sjælens pletter væksåledes, at den stråler klarere.

Hjerte-ondt er tungt og besværligt og ønskes ofte væk, men du har valgt at gå på denne sti, hvorved også det store af sprogene læres: empatiens  sprog,  som er en del af sjælens horisont  og viden og hvorved kommunikation kan blive mere præcis.  Når du taler ”den tabtes” ord forstår I hinanden.

Og når du taler fra dit hjerte til mig, forstår vi hinanden.

Og når du taler fra dit hjerte til din søster og din bror ude i verden, så vindes der indsigt og sympati.

Gå i fred og gå i kærlighed – og gå i mit lys, som vil guide dig. ”

 

mellemrum

 

10 Maria om tiden netop nu. Kanalisering.  (29.11.2012) 

Maria om tiden nu.

”Kære . Kære  barn. Kære børn. Kære vidunderligere samarbejdspartnere i denne tid. Jeg er kaldet for at fortælle og informere lidt om, hvad den nærmere tid vil bringe jer.  Visse har fortvivlelse om,  hvorvidt jordens undergang er nær, og kære, sådan er det ikke. Bær tillid i dit hjerte, mit barn, bær tillid.  Med tilliden i hjertet går du denne forrygende tid i møde, som vil bringe dig indre lys på et andet plan end du tidligere har oplevet.   Det er svært at forstå – det menneskelige sind  søger logik, hvor der ingen logik er. Det mennskelig sind søger forklaringer, som ikke kan fostås. Det menneskelig sind søger at vide alt, men vidste det alt, ville rejsen være så ganske anderledes, og dette er langt fra hensigten.

Jeg be’r dig se i dit hjerte, hvad du ønsker at bære med dig ind i den nye tid. Jeg ved, at der ligger erfaringer og oplevelser, der er gamle i mønster og energi, og jeg ved, at  du bærer erfaringer og oplevelser,  som er givet dig for at du kan rejse ind i de åbninger, der sker netop nu.

Jeg er med dig, min kære, jeg er med dig. Gå trygt.

Men vid også,  at du i dag står i et beslutningsøjeblik, hvor du skal mærke efter og vurdere, hvad der er sundt, smukt og godt for dig. Ikke for din søster. Ikke for din bror. Ikke for dit barn. Men for dig. Du er bærer af det kosmiske kærlighedstalent, som skal udfolde sig, og at mærke efter det, der bringer lys og glæde  i dig, er din vej frem.

Du vurderer, om der er ”efterhæng” som du bør ”give en chance”. Mærk efter mit barn. Forstå, at du også i tiden har mødt sande samarbejdspartnere, der skal ledsage og guide dig via effekter og redskaber, der er dig relativt ukendt eller kun let berørt indtil nu.

Gå ind i denne nye tid med tryghed.

Gå med stolhed – for du valgte at være her sammen med andre modige, der vil gå samme vej som du.  Smukt  er det.

Mit hjerte skinner på dig – og på jer – hvorved alle hjerter styrkes i den sande kærlighedsenergi.

G å trygt mit barn. Gå trygt. ”

(Sender meget meget  uendelig fin kærlighed til dit hjerte).

 

mellemrum11 Maria om dagen idag: 12-12-2012

 

Maria kanalisering om 12-12-2012

“Min kære. Min skønne søn af lyset . Min vidunderlige datteraf lyset.

Jeg iler og haster med at fortælle dig, at hjerternes sande fest er ved at starte.  Mange har så travlt med julen og med det, den siges at handle om, men meget er kommercialiseret her, som I ved.

Men hjerternes sande fest er, når vi ser hinanden hjerte-til-hjerte og præcis denne evne, dette talent, får lettere vilkår nu, da særlige skridt er taget.

Skridtene er taget af jer selv.

Skridtene er taget ien-hed og i fællesskab.

Ønsket har været der længe om at komme i bedre kontaktmed det, der er sandt og godt og som ikke blot kan købes i en butik eller erhverves via økonomisk tilgang.

Hjerternes fest er så ens med børnenes fest, da mange børn har den særlige evne at se hjertets godhed og renhed helt umiddelbart. Dette talent forplumres let når barnets eget lys rystes og pustes til – men i disse dage sker tiltag, som sikrer,  at eget lys står stærkere og mere skinnende.  I, som har trådt børneskoende, får lettere ved at få tilgang til at bevare eget lys, skinne stærkere med eget lys og også se det lys, som andre hjerter skinner med.

Det er en glæde og det er en gave af de store.

Når tusinder af hjerter forbindes over den ganske jord, somdet sker i disse dage, så får det et ekko – en genlyd, som vil forstærke de lys der allerede er tændt og som vil tænde de lys, der er blevet slukket.

Hvor smukt er det  …..

Når jeg ser på den fysiske klode netop nu, så ser jeg atlysene tændes ….. et for et….. og at det breder sig. Dette er du medskabende iog jeg takker dig fra mit hjerte.

Jeg ved, at vejene menneskebørn går på  er uvejsomme og svære – men jeg ved også, at I har hjælp ved jeres side og mange af jer forstår nu, at denne hjælp,vejledning, guidance er til rådighed og kan bedes om.

Når I spørger kan den gives.

Når I ønsker, kan det gives.

Når I sætter ordene på – i tanker eller rigtige ord, så startessmukke kæder og muligheder op. Hav tillid mit barn. Hav tillid.

Flere har specifikt spurgt til om deres hjerte-anliggender vil se anderledes ud i fremtiden og vid, at alt ser anderledes ud i fremtiden,da I præcis nu skifter jeres fysiske, mentale og forståelsesmæssige ståsted –og dermed også det ståsted, hvorfra hjertet agerer og er forankret. Men det erogså forankret i ”Det Store Hjerte”, husk altid det.

Gå ud i denne smukke dag med vished om,  at alt er som det skal være. Og gå ud i denne smukke dag med hjertet fremme.

Tak til dig. ”

Maria