Sidste opdatering: 05.13..2021.
Se nedenfor.

Jeg har naturligvis tænkt over virussen, der render verden rundt og har tænkt på, om der mon kom billeder eller input omkring det.  For det er ofte sådan jeg ved at der også er ord der vil komme. Det gjorde der ikke til at starten med men i sidste uge fik jeg først et billede og senere et andet, og jeg vil beskrive dem for jer, før der kommer ord på fra 3 venner : Maria, Sct. Germain og Sananda.

Første billede:
Lignede mest en kolossal stor svamp der stod. Grålig/brunlig med en lang stilk. Mega stor. (Ja, mindede om noget vi har set fra krigens tid). En kæmpe hat for enden af den. Jeg blev ikke vist nogen følelses-ting omkring dette – nærmest måske fravær af det. Blot beskrivende.

 

Andet billede, der kom 20.03.
Det viste en stor port med masser af glimt og lys i siderne og for toppen. Frodighed oplever jeg både før og efter, men en anden slags efter. Og i forbindelse med dette billede kom der overvældende mængder af kærlighed, glæde og også en form for, ja, ophøjethed, kunne være et ord der måske passede til det.
Jeg vil sige at hver gang, jeg mærker ind på virussen i sig selv, så er det helt tydeligt at der er ”tungt” omkring halsen og de temaer den repræsenterer i form af fx kommunikation men også det ugrædte og usagte.  Det er en tung energi, der er i det tema, men der er også en “rigtighed”.
Mine egne tanker om virusser generelt er blevet (det var de ikke for mange år siden) at de har et liv og en mission, og at de hjælper med at ændre og hæve forskellige ting.Lad os hoppe til nogle ord fra Maria:
Hun viser sig i blåt, lysere blå  omkring halsen, mørkere i den lange kjole hun bærer.
Hun viser sig med armene spredt lidt ud. Jeg oplever det som ”velkommen” agtigt.”Min kæreste søn, min kæreste datter. Frygt ikke. Vær ikke bekymret.
Jeg ved,  at mange af jer er vidner til noget i ikke forstår, men husk også, hvorfor I valgte at være her netop nu i denne tid, hvor så meget folder sig ud.  Meget som man kunne forestille sig, men endnu mere man ikke kunne forstille sig.Ligesom jer føler jeg jeres sorg, når nogen går bort fra det menneskelige fysiske rum.
Jeg lader mig smitte af den.
Jeg hører den.
Jeg mærker den.
Jeg læser den.
Ofte er sorgen en sorg over det, der er fremmed, det der er ikke-forstået, det der rummer en frygt og en gammel fortælling om angst og ligeledes både en sang og et skrig fra det, der rummer menneskekroppen også, nemlig jeg-tænkningen, mig-tækningen, ego-tænkningen, den tænkning, som vi oplært i da den også rummer basal overlevelse i form at at have nok at spise, nok at drikke, et sted at sove, at vide hvad der er og hvad der kommer.
Men jeg ved og kender til – det, der også er.
Jeg vil erklære for jer, at de der har forladt dette sted, på mange måder er de, der har båret og løftet nok på forskelligvis. Nogen har i særdeleshed trængt til en pause. Nogen har i særdeleshed trængt til løft og opgraderinger. Nogen har i særdeleshed trængt til lise. Mange har trængt til kærlighed og lys.
Jeg vil ikke affærdige jeres sorg. Jeg vil ikke feje jeres bekymring til side. Jeg vil blot fortælle, at mange af disse skønne individer har kæmpet det de har kunnet og en velfortjent ro og pause er trådt ind.
Vær ikke i sorg, vær i glæde over et andet gensyn.Lige som jer føler jeg jeres bekymring.
Jeg forstår, at utrygheden er stor og mangel på sikring ligeledes.
Jeg forstår, at man ønsker at beholde verden-af-i går men samtidig ønsker og be’r mange om vendenen-af-i morgen, og dermed kommer denne ridse i overfladen, som nyt kan trænge igennem.I ved, at vi bedst kan hjælpe jer, når I ønsker vores hjælp, så dermed er vi også indtrædende i denne tid, da mange ønsker dette.Vi rører ved en krise og en stemning, som enkelte havde set komme, men flere havde set bort fra.
Vi rører også ved den spirende og store kærlighedserklæring, der ligger i alles hjerter. – Ikke bare den, som I allerede kender til, men en mere hel en af slagsen. En fin en. En særlig tone, der kan brede sig langt.
Nu skal tonen slås an.I står med mulighederne for en anden fremtid, et andet fællesskab, en anden helhed.
Vælg i hjertet hvad I hver især ønsker.I, der har bedt om og ønsket højnelse og forfinelse af levevis, empati, kærlighed til alle væsner og alle planter ser en åbning nu. Udfyld denne på smukkeste vis, og bring den finstoflighed ud, som ligger der.
Be’ en bøn.
Be en bøn om, at budskabet er forstået, beskeden hørt, og at nyt må komme til jer hver især.

Ingen af jer kunne helt forudse dette, for det var ikke lagt i kortene til jer.
Kun stemningen af ændringer kunne gisnes.

Værdier vil blive udskiftet , om I ønsker det, således at sandere værdier kan gøre deres indtræden.

Jeg står her som repræsentant for det du elsker og det du tror på.
Jeg står her so repræsentant for religioner og overbevisninger.
Jeg står her dog mest som talerør for kilden og for den kærlighed der ligger der, til udøsning til alle.

Tag imod.
Og ikke nok med, at jeg be’r dig tage i mod – jeg be’r dig også lade roen og kærligheden forplante sig i dig og sende det videre, netop ved at lade det smitte, til de der er omkring dig.

DU, kæreste menneskebarn, er dybt elsket, vær ikke i tvivl.
Og DU, menneskebarn der påvirkes, vid at det er set at du har båret meget og at lettelse er på sin plads.

Jeg er jeres al-moder i denne tid.  Ligeledes løftet. Ligeledes rolig. Ligeledes kærlig.
Ingen kan finde deres svar i anerne, for anerne er på visse måder udvisket og nye er indtrådt.
Jeg ved, at dette ikke giver mening i første øjeblik, men hvis du husker hvor du kommer fra, så giver det AL mening.

Kæreste, portalen er din at se, din at anskue, din at vælge, din at gå igennem, sammen med alle andre, der ønskede nye sammenhænge i en slidt verden af lutter fysik. ”

Fra Sct Germain.
”Også fra mig kommer der ord, i denne tid af forandring.

Tag også min hånd og lad mig guide dig.
Lad mig også give dig værktøjerne til at rense din sjæl, dit legeme, dit sted.

(Viser en vifte at mulige veje).
Kære du, mærk efter, hvad der er sandt og godt for dig, og lad det være din vej. Tag ikke en andens vej, vælg din egen, for det er den rette.
Måske arbejdede og gebærdede du dig med en ting i går og vil have lyst til og andre muligheder når det handler om dagen i morgen.
Tag i mod.
Tag imod med begge hænder.”

Fra Sananda:
”Jeg er lutter kærlighed, det samme er du”.

Tilføjet 03.04.2020
Idag er indført kanalisering fra Maria, der også har et stærkt prag af at handle om C og om denne tid.Fra Maria.

Tema: ”Længe siden.”

(Jeg ser Maria stå med ryggen til langt væk. Hun er  i mørkeblåt, og har et utroligt langt slæb der starter med at være lysere blåt, og jo nærmere det når des mere guldfarvet bliver det. Hun har drejet hovedet og ser henover slæbet på mig).

”Det  er længe siden . Kære du.
Det er længe siden, at du var så tæt på noget stort og betydningsfuldt som du er nu.

Hvert enkelt mennesker kigger i sit eget liv, sin egen taske, sin egen pung, sin egen familie og  ser efter forandringer der – men der, hvor det virkelig sker, er i en beskrivelse af en anden verden.
Den verden du kom fra.

(Hun viser at der blive lagt noget, der ligner meget tynde gennemsigtige plader vandret ind ind i ”verdenen” som vi oplever den).
Jeg viser disse tiltag –  for det er det, som det er –  for at vise dig, at der indimellem, med en vis regelmæssighed indlægges forandringer og hævninger i jeres univers, i jeres liv, i jeres forståelser. Det er længe siden sidst og nu sker det så igen.
Stille og roligt vil nogen mene.
Langt fra stille og roligt vil andre mene.

Jeg viser dig disse plader, der er gennemsigtige i deres esses, således at de ikke på den måde kan ses, men de er også reflekterende og viser alt tilbage til der, hvor det kom fra.
På samme tid gør deres gennemsigtighed, at man kan se forbi og videre ud.
I det konkrete vil flere blive bevidste om det, man kunne omtale, som deres synder.  Dette er ikke det rette ord da vi altid arbejder med indlæringer. Flere vil komme til at møde deres egne væremåder, handlemåder og derved blive bevidste.  I kunne også omtale det som karma, men således er det heller ikke udspundet. Dette handler om bevidsthedsspring, som kun kan ske, når parathed er til stede og når der også er omsorgsfuld hjælp.
Hjælpen stiller vi med. Vi er omkring jer. Mange er omkring jer.
Paratheden er udsprunget af manges lyst til noget anderledes, noget andet, noget ægte, noget der kunne omtales som hjemligt.

I kunne forvente, at der fra det ene minut til det næste vil ske store ændringer, som at en prins bliver til en bondeknold, at en tyran bliver kærlig, at et uvidende bliver bevidst, men sandt er det, at tidsintervallerne kan være således, men også kan være anderledes langstrakte.

Du, kære du, har medvirket til at realisere denne plan. Så tak kære du.

Hold du i dit hjerte, den lyst du har til at arbejde med kærligheden og med lyset fremadrettet.
Hold du i dit blik, at jeg er foran dig og dermed har banet en vej.
Hold også i dit  blik, at du ser mere. Du vil præstere at se mere gennem tågerne end du gjorde for.

Hold dit lys frem, så verden kan lyses op. Dette er min fortsatte anmodning til dig.
Du er evigt elsket min allerkæreste. Evigt elsket.”

 


Der er 03.04.2020 og landet andre billeder hos mig som jeg tænker at der kommer ord på, så vend tilbage og kig med 🙂

Denne information kom under en kanalisering 01.10.2020  og er fra Kryon.
Jeg tænker ,at den vedrører tiden nu og for os alle selvom den er lavet til én bestemt.

(Viser lysende linier , der stråler mod jorden).
“Kæreste, meget er på vej, og hvilken højnelse det vil blive. Meget vil dog ændres på sigt og meget kan ligne kaotiske tilstande. Måske ikke i din nærhed, men du hører meget og er  bevidst på andre lande og tilstande også.  Det er en opgørstid og højnelser i tanker og bevidsthed stråler mod jer alle. Mange af jer modtog disse kodninger og informationer for længe siden. For andre vil det give et indre chock. For nogen mildt, for andre ikke.   For nogen er det afrejse tid for andre er et arbejdstid.

Alt er pakket i viden, information og i dyb respekt og kærlighed.

Du er forgangsmand på mange områder og informationen er af vigtighed for dig.”

 

 

 

05.03.2021
Fra Maria

”kære, tiden er mærkelig for jer alle.

Bag kulisserne og bag scenens tæpper er der dog ikke stille, selv om det for jer kan se sådan ud.

Selv når scenen ser tom ud er der hændelser der sker.

Mange er ventende i denne tid. Ventende på muligheder, friheder, svar af forskellig art.
At give plads til at ting tager tid er en nødvendighed.
Meget sker i tiden, og denne er smukt spændt ud og dekoreret.

Hvis livet føles tomt og indholdsløst i denne tid, så er det tid til at mærke efter i sig selv på sunde værdier, ønsker, glæder. At der er stille og tomt, betyder – som du forstår – ikke, at der ikke sker noget.

Betragt det som, at mange i denne tid er i ”hi” og først når sommer-tiden kommer er det tid til at vågne op. Noget sommertid vil ske snart, men mere seriøs sommertid,: det vil  vare noget tid inden det kommer.

I denne forvirrende pause, gør da det, at du betragter det som det det er: en form for pause  til at udføre og gøre andet end det normale. Se anderledes på tingene. Opføre sig anderledes. Tænke  anderledes. Indlære gode vaner og tankegange, der kan feje stien,  hvorpå du går og skal gå fremover, ren.

(Viser et billede af en gylden tyk kæde der hænger ned og at vi, som mennesker går på denne kæde).
Hvor du går vil der være smuk udsigt.
Hvor du går vil vejen være ryddet, men der vil være små faldgrupper, som blot er der, for at holde dit blik fast.

Gå smukt , du kære. ”