Vær den vej, du ønsker at gå på ...

Fødselsdagskanalisering i år 2019 og 2020 – tilbud til dig, der elsker kanaliseringer.

Modtag en kanalisering på din fødselsdag.

Til os,  der elsker kanaliseringer 🙂

I 2018 har der været mulighed for at købe kanaliseringstilbud sommer og efterår, desuden har der for første gang i 2018   været mulighed for at købe et juletibud, hvor man kunne modtage en mindre kanalisering hver måned i 2019.

Jeg e blevet meget inspireret til i 2019 også at tilbyde en  fødselsdagskanalisering som tilbud.  Kanaliseringen skal være bestilt (booket)  og betalt minimum 1 uge før fødselsdagen dog 3 uger før, hvis man har fødselsdag i juli.

Prisen er 200 kr. for ca 2 siders kanalisering og du kan skrive ved bookningen, om der er en bestemt ærkeengel eller  mester man ønsker at få kanaliseringen fra – hvis intet er angivet bliver det fra den mester/engel der ønsker at bidrage.

Du booker således:
Du skal booke bestillingen i bookingsystemet på www.DenGyldneZone.dk.
Vælg første ledige tid (der afsættes ikke tid, det er blot en registrering).
Vælg tilbudet.
Angiv din fødselsdags-dato i kommentarfeltet ved bookning og også meget gerne i “Mine oplysninger”.
Når betaling er modtaget (mobile pay 49845 eller bankoverførsel til Danske Bank reg  4448   kto. 3386005869. flyttes tiden til rette dato, så der er helt styr på dato-afdelingen 🙂 og du modtager en kvittering herfra (både på modtagelse af beløb, men også på,  at der senere vil komme en fødselsdagskanalisering til dig).

Du modtager kanaliseringen via mail på din fødselsdag, det er da en skøn måde at starte “sit nye år” på, ikke ?

 

 

 

 

Maria Citater

"Vær den vej du ønsker at gå på"
"Kærlighed er kursen"
"Alt er samme størrelse når det gælder kærlighed."
" Din stok er lyset, så gå blot roligt."

Besøg af:

  • 95635Læsninger i alt siden 14.06.2015:
  • 36739Antal besøgende i alt siden 14.06.2015:
  • 27Besøgende i dag:
  • 0Besøgende online lige nu:

Arkiv